خانه / دامین اتوریتی دار / تنظیمات جهت حذف خودکار ایمیل (Settings For Auto Email Removal)

تنظیمات جهت حذف خودکار ایمیل (Settings For Auto Email Removal)

بصورت پیش فرض اکانت هایی که با پروتکل POP3 در آتلوک راه اندازی شده باشند ایمیل ها را پس از دریافت برروی سیستم لوکال از روی میل سرور حذف می نمایند. چنانچه مایل باشید یک کپی از ایمیل های دریافتی تا مدتی بر روی سرور حفظ گردند می بایست تیک گزینه Leave a copy of messages on the server را به شرح زیر فعال نمایید:

پس از لود شدن اوتلوک ۲۰۱۰ یا ۲۰۱۳ برروی گزینه File (موجود در بالای صفحه سمت چپ) کلیک کرده و در صفحه ی بعدی گزینه ھای Account Settings و سپس Account Settings را انتخاب نموده و بر روی آدرس ایمیل خود کلیک نمایید.

نکته : در صورتی که ورژن اتلوک شما ۲۰۰۷ است از مسیر tools (موجود در منوی بالای صفحه) و سپس Account Settings برای انجام تنظیمات اقدام نمایید.

در صفحه ی پیش رویتان دکمه ی More Setting را انتخاب نمایید.

سربرگ Advance را انتخاب و در انتهای صفحه تیکت گزینهLeave a copy of messages on the server را فعال نمایید. این تنظیم موجب می شود ایمیل دریافتی از طریق اوتلوک از روی سرور پاک نشود. می توانید جهت تعریف بازه زمانی لازم جهت نگه داشتن کپی ایمیل ها گزینه remove from server after را فعال و در کادر روبروی آن تعداد بازه زمانی مورد نظر را در قالب تعداد روز مشخص نمایید.

توجه: در صورتیکه گزینه remove from server afterفعال نشود ایمیل ها از روی سرور حذف نشده و منجر به پر شدن فضای مصرفی هاست شما خواهد شد.

درباره ی admin

همچنین ببینید

Here are our favourite styles on the high street high replica

high quality replica handbags Taylor says she found out they were twin brothers who served …

0

Your Cart